11ο Πανελλήνιο Ιατρικό Συνέδριο Παχυσαρκίας - Γενικές Πληροφορίες
  • 1
  • 2
                                                                                                                                                   
Θα χορηγηθούν 18 μόρια Συνεχιζόμενης Ιατρικής Εκπαίδευσης ( CME –CPD Credits )
Δείτε και κατεβάστε το Τελικό Πρόγραμμα εδώ

Γενικές Πληροφορίες

Ημερομηνίες Διεξαγωγής Συνεδρίου
25-27 Φεβρουαρίου 2016

Γλώσσα Συνεδρίου
Όλες οι ομιλίες θα παρουσιασθούν στα ελληνικά, εκτός από αυτές των ξένων ομιλητών οι οποίες θα παρουσιασθούν στα αγγλικά ( δεν θα υπάρχει ταυτόχρονη μετάφραση )

Έκθεση
Κατά την διάρκεια του Συνεδρίου θα λειτουργεί Έκθεση φαρμακευτικών αλλά και συναφών προϊόντων για την ενημέρωση των συνέδρων σε κατάλληλα διαμορφωμένο χώρο.

Βεβαίωση Παρακολούθησης
Οι βεβαιώσεις παρακολούθησης θα δοθούν σε όλους τους εγγεγραμμένους σύνεδρους μετά το πέρας του Συνεδρίου . Σημειώστε ότι σύμφωνα με την νέα εγκύκλιο του ΕΟΦ οι σύνεδροι πρέπει να παρακολουθήσουν το 60% του συνολικού επιστημονικού προγράμματος για να παραλάβουν βεβαίωση παρακολούθησης. Ο χρόνος παρακολούθησης θα ελέγχεται ηλεκτρονικά μέσω συστήματος barcode.

Τί πρέπει να γνωρίζετε για τη σωστή καταμέτρηση των ωρών παρακολούθησης (barcode system):

  • Η καταμέτρηση των ωρών παρακολούθησης είναι υποχρεωτική.
  • Οι ώρες έναρξης και λήξης των συνεδριών αναφέρονται αναλυτικά στο πρόγραμμα της Διημερίδας.
  • Το σύστημα αρχίζει να “μετράει” από την ώρα έναρξης της κάθε συνεδρίας και αυτόματα "κλείνεi" μετη λήξη αυτής.
  • Ο χρόνος παρακολούθησης των συνέδρων αρχίζει από την ώρα εισόδου τους στην αίθουσα και τερματίζει με την έξοδό τους από αυτήν.
  • Στο συνολικό χρόνο παρακολούθησης, ΔΕΝ προσμετριούνται ο χρόνος παρακολούθησης των δορυφορικών διαλέξεων, οι ώρες αναμονής στις αίθουσες συνεδριάσεων όταν δεν υπάρχουν συνεδρίες, τα διαλείμματα καφέ, η μεσημβρινή διακοπή και η γενική συνέλευση.

CME –CPD CREDITS
Το Συνέδριο θα αξιολογηθεί από τον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο με 18 μόρια (CME Credits) στο πλαίσιο της Συνεχιζόμενης Ιατρικής Μεταπτυχιακής Εκπαίδευσης.


Μετεκπαιδευτικό Σεμινάριο LLL (Life Long Learning) Programme in Clinical Nutrition and Metabolism
Στο πλαίσιο του 11ου Πανελληνίου Ιατρικού Συνεδρίου Παχυσαρκίας, η Ελληνική Ιατρική Εταιρεία Παχυσαρκίας συνδιοργανώνει με την Ελληνική Εταιρεία Κλινικής Διατροφής και Μεταβολισμού (GrESPEN), υπό την αιγίδα της European Society for Clinical Nutrition and Metabolism (ESPEN), μετεκπαιδευτικό Σεμινάριο με θεματολογία, Topic 23: Nutrition in Obesity. Το σεμινάριο θα λάβει χώρα το Σάββατο 27/02/2016, και ώρα 09:00-13:30, σε παράλληλη αίθουσα στο ξενοδοχείο RoyalOlympic. Το κόστος συμμετοχής καθορίστηκε σε 20 €.Θα χορηγηθούν 3 μόρια για το δίπλωμα ClinicalNutrition της ESPEN.Πληροφορίες θα βρείτε σε http://www.grespen.org και δηλώσεις συμμετοχής σε: http://bit.ly/LLL-obesity. Το LLL Programme in Nutrition andMetabolismαπευθύνεται σε ιατρούς, διαιτολόγους και λοιπούς επαγγελματίες υγείας, προσφέροντας εκπαίδευση ηλεκτρονικά και μέσω σεμιναρίων, με ποικιλία πρωτότυπων διαδραστικών μεθόδων διδασκαλίας και πηγών. O ενδιαφερόμενος μπορεί να αποκτήσει τοΜεταπτυχιακό Δίπλωμα της ESPEN στην Κλινική Διατροφή. Επίσης, το LLL Programme είναι πιστοποιημένο από την Ευρωπαϊκή Ένωση Ιατρικών Ειδικοτήτων (Union Europeenne desMedecins Specialistes).